pozycjonowanie stron cena, pozycjonowanie google cena, pozycjonowanie wrocław, pozycjonowanie opole, pozycjonowanie sklepu internetowego

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie w Google. Optymalizacja CTR i konwersji. Korzystne ceny.

Potrzebujesz szybkiej, przyjaznej dla urządzeń mobilnych i użytkownika, uwzględniającej wytyczne Google strony internetowej lub templatki? Szukasz skutecznego pozycjonowania w dobrej cenie?

Polityka prywatności i cookies

Polityka Cookies (ciasteczek) i polityka prywatności

Definicje

Serwis: serwis pod adresem: https://www.foxewebdesign.pl

Właściciel serwisu: FOXE Sebastian Wyrwał. 45-265 Opole, J.B. Rudego 21d/202 tel.: 77/442 15 58 e-mail bok@foxe.pl

RODO: rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016

I Polityka ciasteczek

1. Ciasteczka są niewielkimi plikami przechowywanymi na urządzeniu klienta. W serwisie są stosowane dwa rodzaje ciasteczek:

1.1. ciasteczka związane z sesją i jej utrzymaniem

1.2. ciasteczka trwałe

Stosowanie ciasteczek jest powszechną praktyką.

2. Korzystając z tego serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies.

3. Ustawienia dotyczące ciasteczek mogą być zmienione w ustawieniach Twojej przeglądarki. Wprowadzenie ograniczeń w stosowaniu plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki może ograniczyć niektóre funkcje tego serwisu. Można również wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki.

4. Pliki Cookies w tym serwisie mogą być stosowane w celu:

4.1. zapewnienia mechanizmu sesji,

4.2. zapewnienia trwałości ustawień użytkownika, koszyka etc.

4.3. w celach statystycznych na potrzeby analizy sposobu korzystania z serwisu przez użytkownika

4.4. w celu wyświetlenia dopasowanych do użytkownika treści reklamowych w sieciach reklamowych, zatem niektóre pliki cookies mogą być używane przez współpracujące z nami firmy.

5. Korzystamy lub możemy korzystać z Google Search Console i Google Analytics.

II. Polityka danych osobowych

1. Zgodnie z RODO informujemy, iż administratorem Twoich danych osobowych jest właściciel serwisu (określony powyżej w dziale definicje).

2. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w celu:

2.1. Umożliwienia rejestracji w serwisie – jeśli serwis to umożliwia

2.2. umożliwienia składania, realizacji i obsługi zamówień, reklamacji, zwrotów – jeśli serwis to umożliwia

2.3. wysyłki newslettera jeśli wyrazisz na to zgodę.

2.4. przetwarzania wiadomości z formularza kontaktowego i udzielana odpowiedzi na nie.

2.5. realizacji i obsługi płatności

2.6. W celach analitycznych i statystycznych

3. Przysługuje Ci prawo żądania od nas:

3.1. dostępu do swoich danych osobowych

3.2. ich sprostowania

3.3. prawo do bycia zapomnianym czyli prawo do zaprzestania przetwarzania danych osobowych

3.4. Prawo do przeniesienia danych osobowych do innego administratora danych osobowych.

Jeśli chcesz skorzystać z poniższych praw, napisz na nasz adres e-mail bok@foxe.pl.

4. Twoje dane osobowe będą przetwarzane tylko przez czas niezbędny do osiągnięcia celu przetwarzania lub do czasu cofnięcia zgody na przetwarzanie danych dobowych.

5. Aby cofnąć zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych napisz na adres bok@foxe.pl e-mail o treści: „Cofam udzieloną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych”.

7. Kategorie podmiotów, którym mogą być przekazane Twoje dane osobowe lub może być powierzone ich przetwarzanie:

7.1 dostawcy usług płatniczych w przypadku wyboru płatności za ich pośrednictwem

7.2. Poczta Polska i firmy kurierskie – w zakresie wysyłki zamówień i korespondencji

7.3. Firma hostingowa – przetwarzanie danych osobowych może zostać powierzone firmie hostingowej na podstawie umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych. (co jest powszechną praktyką gdyż większość serwisów korzysta z firm hostingowych)

7.4. Banki, firmy windykacyjne

7.5. Podmioty, których uprawienie do żądania przekazania danych osobowych wynika z przepisów prawa np. organy publiczne

7.6. Nasi pracownicy i współpracownicy

8. Przysługuje Ci prawo złożenia skargi na nasze działania do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

Polityka prywatności i cookies
Rate this post

Szybki kontakt!
+
Wyślij!

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies i naszą politykę prywatności. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij